Αρχική Σελίδα

Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

καλής ποιότητας οδηγημένος βολβός σπαδίκων καλαμποκιού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας οδηγημένος βολβός σπαδίκων καλαμποκιού για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστούμε! Καταλαβαίνετε πραγματικά το προϊόν, και επίσης έναν πολύ καλό πληροφοριοδότη. Όταν επιστρέφω το σπίτι θα πάρω μια διαταγή σε σας και θα ξεκινήσω την επιχείρηση.

—— Tim Horton

Τα οδηγημένα φω'τα σας είναι πάντα καλά, σας ευχαριστούν! Θα τοποθετήσω την επόμενη διαταγή πολύ σύντομα.

—— Steve

Αυτό είναι ακριβώς το προϊόν που ψάχνω! Φανταστικός!

—— Αλέξανδρος

Τα προϊόντα και η υπηρεσία σας είναι άριστα. Ξόδεψα το θαυμάσιο χρόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κίνα. Είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και καλοί φίλοι.

—— Damon Pfeifer

Γρήγορη παράδοση. Έχω τους οδηγημένους λαμπτήρες, ο λαμπτήρας καλαμποκιού είναι τέλειος!

—— Sergej

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Romanso
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10 million-50 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Romanso ηλεκτρονικό είναι μια Κίνα βάσισε επιχείρηση ενεργειακού την αποδοτική φωτισμού των οδηγήσεων. Με πάνω από 8 έτη εμπειρίας μέσα στο φωτισμό η βιομηχανία και είναι κύρια ομάδων μιας των ισχυρών Ε&Α που έχουν έναν πλούτο της γνώσης που έχει βοηθήσει να επιτύχει μερικά αληθινά καταπληκτικά αποτελέσματα.

Τα κύρια προϊόντα είναι φως καλαμποκιού των οδηγήσεων, φως σωλήνων των οδηγήσεων, προβολέας των οδηγήσεων καθώς επίσης και άλλα οδηγημένα προϊόντα. Η ηλεκτρονική οργάνωση Romanso μια βάση παραγωγής στα τέλη του 2007, που βρίσκεται στην κωμόπολη Shiyan, περιοχή Bao'an, πόλη Shenzhen, έχει περισσότερα από 2000 τετραγωνικά μέτρα, με την υψηλή καταρτισμένη και επαγγελματική ομάδα πωλήσεων.

Κατασκευή και εξειδίκευση στο φωτισμό των οδηγήσεων αλλά και προσφορά ενός ευρέος φάσματος της ενέργειας - οι εναλλακτικές λύσεις αποταμίευσης εξασφαλίζουν ότι Romanso ηλεκτρονικό μπορεί να προσφέρει τον ήχο συμβουλεύει, σχέδια και ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά, έχει αποδείξει την επιτυχία σε πολλές περιοχές και με συνέπεια δείχνει ότι ο ενεργειακός αποδοτικός φωτισμός είναι μια στρατηγική που κάθε επιχείρηση πρέπει να ακολουθήσει.
Προσφέροντας μια σειρά των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων φωτισμού, οι λογιστικοί έλεγχοι και οι συμβουλές Romanso φωτισμού ηλεκτρονικό είναι η ιδανική επιχείρηση για να εργαστούν με για να δημιουργήσουν μια περισσότερο ενεργειακή αποδοτική επιχείρηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Cherry

Τηλ.:: 86-755-29197500

Φαξ: 86-755-29197502

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)